Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дето се вика не ми остава много време и гледам да провокирам четящите да споделят повече за Крайслер платформата. Аз знам, че Мазератито си е същото почти с малки разлики. А Алфата е дериват на Мазератито. Е сигурен съм, че ще пръкнат същите Доджове и Крайслери естествено.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
      Ясно е, че Тема и 300с са едни и същи ама тва с Джулия си беше празни приказки ...
      И Гиблито е Тема, по тая логическа верига

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      Дето се вика не ми остава много време и гледам да провокирам четящите да споделят повече за Крайслер платформата. Аз знам, че Мазератито си е същото почти с малки разлики. А Алфата е дериват на Мазератито. Е сигурен съм, че ще пръкнат същите Доджове и Крайслери естествено.
      По-назад във темата имаше доста дискусия за въпросната платформа, имаше и споделено. Имаше и снимки на гол монокок на Мазерати и Крайслер за сравнение.
      Аз обаче все съм си мислил, че на една платформа можеш да заболтиш разлини окачвания, различни двигатели и доста различни компоненти, плюс че можеш сравнително евтино да я скъсяваш и удължаваш. Но ако тия не ги броим, накрая ше излезе, че колата, която току що би М4 на ринга е всъщност долнопробен Мерцедес очиларка, W211 от 2002
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        От това, което съм прочел из нета знам, че турбо мотора ще си е Пентастар дериват, мотора за който ти говориш също 6 цилидров (друг) ще се прави в Италия. Както и другите мотори 4 цилиндрови, които към момента вече се правят в Термоли. Рядко пиша празни приказки по сериозни теми. Интересно ми е ти, откъде черпиш информация. Реално всичко за сега е прост Пи Ар и прах в очите за да се избегнат неудобните въпроси. Иначе и аз съм чел, че турбо якия мотор 500+ коня ще е 90 градусов, а примерно друг шестак ще е Пентастар, но да видим. От опита с Алфа нещата винаги после стават такива каквито не трябва.

http://www.fcagroup.com/en-US/media_...Alfa_Romeo.pdf

ДА СЕ ПРОЧЕТЕ

http://www.pentastars.com/engines/future.php

Ferrari-Maserati-Alfa Romeo Version
        V6 двигателя на Гибли е Пентастар с глава от Ферари с диапазон 300-400кс. Той не се предвижда да се монтира на Алфа! От ~200 до 330 кс ще се използва 4-цил мотор. От 400-510 ще използват 90 гр мотор от Ферари. Същия мотор ще се слага на бъдещото Ферари Дино, но там ще е от порядъка на 600кс. "Стандартното" QV ще е 490кс, а "компетишън пак" ще е 510кс. Платформата на Гибли и Кутропорте е преработена LX платформа на Крайслер. Платформата на Алфа е НОВА! По-лека и най-вече по-евтина. Върху нея ще са базирани всички нови модели на Алфа. От наследник на Жулиета до наследник на 166 + 2 джипа. Нали не си представяш как в/у платформа на Кутропорте има нова Жулиета?! Върху нея ще бъдат и БЪДЕЩИЯ Додж Челенджър и купе/кабриолет Додж Баракуда.

http://europe.autonews.com/article/2...ay-off-quickly

Comment

• Леле, в какво се е превърнала тая тема...

Колко от вас ще си купят QV?

А колко ще я карат с 320 по родните кратери?

... 0

Comment

• Това което е писано за пентастар двигателя не съвпада с написаното тук.

Написали са, че за 2015 година се предвижда да се въведе директно впръскване, а преди това е въведена мултиеър система за двигателя.

На практика е взето най-доброто от пентастара и италианските двигатели.

Дали на GIULIA QV e пентастар или ферари предстои да разберем.
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• lamer, благодаря за инфото. Евала.

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
              Това което е писано за пентастар двигателя не съвпада с написаното тук.

Написали са, че за 2015 година се предвижда да се въведе директно впръскване, а преди това е въведена мултиеър система за двигателя.

На практика е взето най-доброто от пентастара и италианските двигатели.

Дали на GIULIA QV e пентастар или ферари предстои да разберем.
              Аз от това се опасявам, щото и за 1,9, 2,2 JTS и за 3,2 холдъна така се говореше и накрая мале мале

Ще видим де. Дано нещата се случат.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                Колко от вас ще си купят QV?
                А колко ще я карат с 320 по родните кратери?
                ... 0
                Ми има във форума колеги, живеят в други страни, може някой да си купи и да я кара с 320 в Германия ве, от къде знаеш
                И даже и да са 0 какво, не можем да си говорим ли?
                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Новата Алфа Ромео в автоизложението на салона във Франкфурт:http://www.autoblog.com/2015/09/16/2...rankfurt-2015/

Дерзайте!
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Тук говорят за двигателите, които ще се монтират в колата. Нов двулитров турбо бензин в три версии - 180, 250 и 330 к.с., 2.2 литров турбо дизел - 135, 180 и 210к.с. Ще има и V6 туинтурбо дизел с 340 кончета.
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Аз, другари одобрявам. Хубава е колата. Ще си я купя с четирилистна детелина на калника.
                      Alfa Romeo 164 super T.SPARK 2.0 1996-ta

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                        Тук говорят за двигателите, които ще се монтират в колата. Нов двулитров турбо бензин в три версии - 180, 250 и 330 к.с., 2.2 литров турбо дизел - 135, 180 и 210к.с. Ще има и V6 туинтурбо дизел с 340 кончета.

Дойде ли тоз V6 Турбо дизел тука .. ще се превърне в най-бързия чипосан дизел у назе .. от меднесо разбира се
                        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Madnesso имат малко хляб да изядът пред ОЕМ в чипването на италиански кошник !
                          Mercedes S320 W220
                          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
                            Madnesso имат малко хляб да изядът пред ОЕМ в чипването на италиански кошник !

верно е .. те са у ВАГ клубо предимно ...
                            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Моето впечатление

Да споделя моите впечатления от Джулия, която успях да "докопам" на изложението във Франкфурт вчера. Имах удоволствието да я огледам обстойно, като по мое мнение колата е бонбон!! На живо изглежда много, много по-красива според мен. Колелата не изглеждат (чак толкова) изгубени в арките, интериора е превъзходен-аз бях в "Компетиционе" с правилните седалки Мястото на задната седалка е доволно, като за размерите на колата, но имайки предвид междуосието е очаквано. Удобен интериор, всичко изглежда качествено сглобено по мое мнение. Обобщено- изглежда много, много добре. Като забележките ми са тъпи-предния активен лип е супер нисък, но това е разбира се локален проблем, а задния дифузьор е супер пластмасово гаден,особено като за 90 хилки евро... Остава и да е това, което се рекламира на пътя, да пуснат версиите с двоен съединител и задвижване на двата моста и да ми вземат парите Малко снимки, да споделя удоволствието от чудесната и надявам се успешна нова надежда. Качеството е гадно, че хич не съм по фотографиите.
                              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщение
                                Да споделя моите впечатления от Джулия, която успях да "докопам" на изложението във Франкфурт вчера. Имах удоволствието да я огледам обстойно, като по мое мнение колата е бонбон!! На живо изглежда много, много по-красива според мен. Колелата не изглеждат (чак толкова) изгубени в арките, интериора е превъзходен-аз бях в "Компетиционе" с правилните седалки Мястото на задната седалка е доволно, като за размерите на колата, но имайки предвид междуосието е очаквано. Удобен интериор, всичко изглежда качествено сглобено по мое мнение. Обобщено- изглежда много, много добре. Като забележките ми са тъпи-предния активен лип е супер нисък, но това е разбира се локален проблем, а задния дифузьор е супер пластмасово гаден,особено като за 90 хилки евро... Остава и да е това, което се рекламира на пътя, да пуснат версиите с двоен съединител и задвижване на двата моста и да ми вземат парите Малко снимки, да споделя удоволствието от чудесната и надявам се успешна нова надежда. Качеството е гадно, че хич не съм по фотографиите.
                                ИзрУд е тая кола. Колко повече я гледам толко по ми аресва
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X